Szemölcskezelés lábápoló szakemberek hatáskörében! Diagnosztizálástól - kompetenciahatárig

2022.11.12

Dr. Belvon Laura bőrgyőgyász  előadásával

Jelentkezés a lap alján!

Vitatott és állandó probléma szakmai körökben, hogy mit kezdjünk/kezdhetünk a szemölccsel. Pedig igen gyakori bőrbetegség. A pedikűrösök fele igenis hozzányúl a szemölcshöz! Többségük "babrál" vele valamit és szépen titokban tartja! Öntsünk tiszta vizet a pohárba! Minden lábápoló szakembernek fel kell tudni ismerni ezt az elváltozást a lábakon! Munkájára, praxisára igényes, felelősségteljesen dolgozó szakembernek kell, hogy legyen bőrgyógyász szakorvos segítője, ezért pontosan meg tudja határozni, hogy mely esetekben kell orvoshoz küldeni vendégét! Addig, amíg vény nélkül kapható, maró savakkal "önkezelik" magukat az érintettek, addig igenis lehet dolgunk a szemölccsel! Munkánk során kötelességünk felvilágosítást adni erről a bőrbetegségről, az otthoni kezelést rendszeres kontrollal támogatni és végigkísérni a gyógyulás folyamatát! Gyere, tudj meg többet, láss tisztán ebben a kérdésben! Dr. Belvon Laura bőrgyógyász segítségével mindent megtudhatsz, még azt is amit eddig nem mertél megkérdezni!

A tananyag:

-a bőr vírusos betegségei

-vírusfertőzés által kiváltott lehetséges bőrelváltozások a végtagokon

-a bőr védekező mechanizmusa

-szemölcsök kialakulása, fajtái

-talpi szemölcs felismerése, tulajdonságai
-tyúkszem, vagy szemölcs? 

-orvosi kompetenciába tartozó esetek és kezelések

-meddig terjed a lábápoló hatásköre, hogyan kezelheted a szemölcsöt?

Tananyag-jegyzetet nyomtatott formában kapnak a résztvevők. (A tananyag jogvédett. Sokszorosítása, illetéktelen személy számára való továbbítása jogkövetkezményekkel jár.)

A képzésen való részvételhez elengedhetetlen a lábápoló szakképesítés megléte! Kérjük, hogy bizonyítványodat hozd magaddal, vagy annak fotóját küldd el e-mail címünkre!  labologia@gmail.com

A képzésen való részvételről tanúsítványt állítunk ki.

A képzés időtartama: 6 óra

Képzési létszám: 8-10 fő

Amit kérünk:

-munkaruha, munkacipő, vagy zárt fejű munkapapucs

Lábápoló képzettségedet igazoló bizonyítványodat kérjük, hozd magaddal!

Helyszín: Lábológia Oktató Stúdió Budapest III. (1033) Hévízi út 12. (eltérő helyszínt az időpontok mellett jelezzük)

Időpontok:

2022. december 17. szombat 10:00

 Képzés ára: 32 000 Ft

Ebből a foglalási díj: 15 000 Ft, mely utalással fizetendő. A fennmaradó 17 000 Ft a képzés időpontjában készpénzben fizetendő.

Jelentkezés menete:

A lap alján a "Jelentkezési űrlap kitöltése itt" gombra kattintasz, majd az "Üzenet" dobozba írd a kiválasztott dátumot, az oktatás nevét és a telefonszámodat! 24 órán belül kapsz egy e-mailt a fizetési tudnivalókkal. Jelentkezésed akkor válik véglegessé, amikor elutalod a foglalási díjat. Erre a jelentkezéstől számított 8 napon belül van lehetőséged. A fizetésről online számlát küldünk. Amennyiben 8 napon belül nem történik meg a foglalási díj kifizetése, úgy a jelentkezés automatikusan törlődik. A jelentkezési sorrendet a foglalási díjak érkezésének sorrendjében vesszük figyelembe.

JELENTKEZÉSI ŰRLAP KITÖLTÉSE ITT

(Ne feledd megadni: a képzés nevét, a kiválasztott időpontot és a telefonszámodat!)

Ha szükséged van még további információra, segítségre, hívj az alábbi telefonszámon:

Hidvégi Otília

06207766565