Kézkímélő, harmonizáló talpmasszázs a meridiánok és csakrák mentén

2024.10.06

Jelentkezés a lap alján!

Időpontok:

2024. október

Információk:

Egy különleges talpmasszázs technikát tanulhatsz meg Dévai Györgyi természetgyógyász, Speciális lábápoló mester oktatónktól!

A pedikűr kezelés ápolási szakaszában általában a svédmasszázs fogásait alkalmazzuk, miközben a bőr igényeinek megfelelő hatóanyagos krémmel bekenjük a lábakat. A vendégek nagyon szeretik munkánknak ezt a szakaszát.

Ha szeretnéd tovább fejleszteni ezirányú tudásodat, ha nem csak az ápolási szakaszban szeretnéd vendégeidet kényeztetni, ha külön szolgáltatásként is nyújtanál szakszerű, revitalizáló, testharmonizáló talpmasszázst, akkor itt a lehetőség, hogy egy valóban egyedülálló technikát elsajátíts, mellyel emelheted szolgáltatási körödet!

Dévai Györgyi ajánlása:

"Kifejezetten pedikűrösök számára saját magam által összeállított, könnyen tanulható és megjegyezhető 40-45 perces lábmasszázs mozdulatsor.

A képzésen megtanítom a lábon futó meridiánok és talpon a csakrák elhelyezkedését, a talp 5 hosszanti felosztását. Megtanuljuk a masszázsfogásokat és azok hatásait, valamint alaposan begyakoroljuk a mozdulatsort.

A masszázs hatása a testi-lelki egyensúly visszaállítása, ellazítás és az energiablokkok oldása.

Bemutatom a masszázs kiegészítéséhez használható gépek és eszközök széles tárházát, és elmondom hogyan tudod a masszázst beiktatni a mindennapi munkádba, hogyan vezesd be új szolgáltatásként. 

A képzésen bónuszként mutatok kézenergetizáló és lazító gyakorlatokat, melyeket két pedikűr kezelés közt is elvégezhetsz annak érdekében, hogy hosszú távon a legfőbb munkaeszközödre, a kezedre is tudj vigyázni."

A képzésen való részvételhez elengedhetetlen a lábápoló szakképesítés megléte! Kérjük, hogy bizonyítványodat hozd magaddal, vagy annak fotóját küldd el e-mail címünkre! labologia@gmail.com

Nyomtatott tananyag-jegyzetet minden képzésünkön biztosítunk. (A tananyag jogvédett. Sokszorosítása, illetéktelen személy számára való továbbítása jogkövetkezményekkel jár.)

A képzésen való részvételről tanúsítványt állítunk ki, valamint e-mailben fogod megkapni a Felnőttképzési Adatszolgáltató Rendszer által kiállított sorszámozott, állami tanúsítványodat.

A képzés időtartama: 7 óra

Képzési létszám: 8-10 fő

Amit kérünk:

-fehér munkafelső, kényelmes nadrág (térdig felhúzható), papucs

-OKJ bizonyítványodat kérjük, hozd magaddal! (ha nem küldted el fotóját e-mailben)

-modellre nincs szükség, a gyakorlás egymáson történik

Helyszín: Lábológia Oktató Stúdió Budapest III. (1033) Hévízi út 12. (eltérő helyszínt az időpontok mellett jelezzük)

Oktató: Dévai Györgyi Speciális lábápoló mester, természetgyógyász

lábápoló felnőttképző

(NYSZ: B/2022/000607)

Időpontok:

2024. október


Képzés díja: 31 000 Ft

Ebből a foglalási díj: 15 000 Ft, mely utalással fizetendő. A fennmaradó 16 000 Ft a képzés időpontjában készpénzben fizetendő.

Jelentkezés menete:

A lap alján a "JELENTKEZEM" gombra kattintasz, kitöltöd a jelentkezési űrlapot. Az "Üzenet" dobozba írd a kiválasztott dátumot, az oktatás nevét és a telefonszámodat! 24 órán belül kapsz egy e-mailt a fizetési tudnivalókkal. Jelentkezésed akkor válik véglegessé, amikor elutalod a foglalási díjat. Erre a jelentkezéstől számított 8 napon belül van lehetőséged. A fizetésről online számlát küldünk. Amennyiben 8 napon belül nem történik meg a foglalási díj kifizetése, úgy a jelentkezés automatikusan törlődik. A jelentkezési sorrendet a foglalási díjak érkezésének sorrendjében vesszük figyelembe. A foglalási díj fizetésével egyidejűleg elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.

Ha a képzésen nem tudsz megjelenni, akkor két újabb időpontot ajánlunk fel számodra, ha ezek közül egyiket sem fogadod el, akkor a foglalási díjat nem áll módunkban visszafizetni. Erről és minden más feltételről az ÁSZF-ben olvashatsz bővebben!

A Felnőttképzési Szerződés mintát itt találod>>

Ha szükséged van még további információra, segítségre, hívj bennünket az alábbi telefonszámok egyikén:

Dévai Györgyi: 06703172614

Hidvégi Otília: 06207766565