Benőtt köröm kezelésének lehetőségei,         körömszabályozás és            X-inferis módszer

2024.09.29

Jelentkezés a lap alján!

Információk:

A lábápoló munka során az egyik legnagyobb kihívást a benőtt köröm szakszerű kezelése jelenti. Ma már nem elég alkalomról-alkalomra kivágni a fájdalmat okozó körömtüskét. Felkészült, munkájára igényes szakember hosszú távú segítséget kíván nyújtani az ilyen jellegű problémával küzdő vendégnek. 

A tananyag:

-a benőtt köröm megjelenési formái

-kialakulásának lehetséges okai

-kezelésének lehetőségei

-tamponálási technikák ismertetése

-körömszabályozási lehetőségek ismertetése

-granulációs szövetszaporulat (vadhús) modern kezelési lehetőségei

Gyakorlat:

-X-inferis körömkorrekciós módszer elsajátítása

-tamponálási technikák elsajátítása


Tananyag-jegyzetet nyomtatott formában is kapnak a résztvevők. (A tananyag jogvédett. Sokszorosítása, illetéktelen személy számára való továbbítása jogkövetkezményekkel jár.)

Folyamatosan keresünk modelleket, ezért az esetek többségében tudunk biztosítani. Ha a gyakornoknak van benövésre hajlamos-, csőkörömmel-, benőtt körömmel küzdő vendége, ismerőse, akkor természetesen hozhatja őt!

A gyakorlathoz szükséges eszközöket és a felhasznált anyagokat biztosítjuk.

Termékeket ajánlunk, de nem értékesítünk. Úgynevezett "alapcsomag" vásárlása nem feltétele a képzés elvégzésének. Az X-inferis módszer kivitelezéséhez szükséges eszközök, anyagok listája és a beszerzési források a nyomtatott tananyag függelékében lesznek megtalálhatóak. 

A képzésen való részvételhez elengedhetetlen a lábápoló szakképesítés megléte! Kérjük, hogy bizonyítványodat hozd magaddal, vagy annak fotóját küldd el e-mail címünkre! labologia@gmail.com

A részvételről tanúsítványt állítunk ki. A Felnőttképzési Adatszolgáltató Rendszer által kiállított, sorszámozott állami tanúsítványt e-mailben küldjük.

A képzés időtartama: 8 óra

Képzési létszám: 8-10 fő

Oktató: Hidvégi Otília Speciális lábápoló mester, felnőttképző oktató

Amit kérünk:

-munkaruha, munkacipő, vagy zárt fejű munkapapucs

Lábápoló képzettségedet igazoló bizonyítványodat kérjük, hozd magaddal!

Helyszín: Lábológia Oktató Stúdió Budapest III. (1033) Hévízi út 12. 

Időpontok:

2024. április 21. vasárnap 10:00

BETELT

2024. május 26. vasárnap 10:00

BETELT

Képzés ára: 32 000 Ft

Ebből a foglalási díj: 10 000 Ft, mely utalással fizetendő. A fennmaradó 22 000 Ft a képzés időpontjában készpénzben fizetendő.

Jelentkezés menete:

A lap alján a "Jelentkezési űrlap kitöltése itt" gombra kattintasz, kitöltöd a jelentkezési űrlapot. Az "Üzenet" dobozba írd a kiválasztott dátumot, az oktatás nevét és a telefonszámodat! 24 órán belül kapsz egy e-mailt a fizetési tudnivalókkal. Jelentkezésed akkor válik véglegessé, amikor elutalod a foglalási díjat. Erre a jelentkezéstől számított 8 napon belül van lehetőséged. A fizetésről online számlát küldünk. Amennyiben 8 napon belül nem történik meg a foglalási díj kifizetése, úgy a jelentkezés automatikusan törlődik. A jelentkezési sorrendet a foglalási díjak érkezésének sorrendjében vesszük figyelembe. A foglalási díj fizetésével egyidejűleg elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.

Ha a képzésen nem tudsz megjelenni, akkor két újabb időpontot ajánlunk fel számodra, ha ezek közül egyiket sem fogadod el, akkor a foglalási díjat nem áll módunkban visszafizetni. Erről és minden más feltételről az ÁSZF-ben olvashatsz bővebben!

A Felnőttképzési Szerződés mintát itt találod>>  

JELENTKEZÉSI ŰRLAP KITÖLTÉSE ITT  

(Kattints a szövegre!)

Ne feledd megadni: a képzés nevét, a kiválasztott időpontot és a telefonszámodat!

Ha szükséged van még további információra, segítségre, hívj az alábbi telefonszámon!

Hidvégi Otília

06207766565