Lábmentő nap -minden, amit a diabétesz-láb szindrómáról tudnod kell

2022.11.05

Jelentkezés a lap alján!


BETELT!

November 14-e a diabétesz világnapja, november a diabétesz hónapja. Ebből az alkalomból nagyszerű előadásokkal "Lábmentő nap"-ot rendezünk.

A cukorbetegség a leggyakrabban előforduló anyagcsere betegség, mely világszerte több száz millió embert érint.

A tartósan magas vércukorszint károsítja a szervezet különböző sejtjeinek normál működését. A cukorbetegek lábán kialakult elváltozások összefoglalóan a cukorbeteg láb elnevezéssel jellemezhetőek.

Lábápolóknak kötelességük körültekintően eljárni, amikor cukorbeteg lábat kezelnek.

Gyere és ismerd meg e betegség kialakulását, tüneteit! Ismerd meg a diabétesz-láb szindróma kialakulásának okait, kezelési lehetőségeit! Légy Te is LÁBMENTŐ!

Előadók:

Dr. Mező Róbert

A Diabétesz-láb Szövetség elnöke, ortopéd- és rehabilitációs szakorvos, osztályvezető főorvos, a Semmelweis Egyetem mesteroktatója

Ignáth Györgyi Andrea

diplomás ápoló, sebkezelő specialista, podiáter

Dévai Györgyi

lábápoló, természetgyógyász

A részvételhez elengedhetetlen a lábápoló szakképesítés megléte! Kérjük, hogy bizonyítványodat hozd magaddal, vagy annak fotóját küldd el e-mail címünkre! labologia@gmail.com

A képzésen való részvételről tanúsítványt állítunk ki.(FAR tanúsítványt is)

A képzés időtartama: 7 óra

Létszám: 15 

Amit kérünk:

-OKJ bizonyítványodat kérjük, hozd magaddal! (ha nem küldted el fotóját e-mailben)

Helyszín: 

Lábológia Oktató Stúdió Budapest III. (1033) Hévízi út 12.

Időpont:

2022. november 5. szombat 10:00
betelt 

Részvételi díj: 20 000 Ft

Ebből a foglalási díj: 10 000 Ft, mely utalással fizetendő. A fennmaradó 10 000 Ft az előadás időpontjában készpénzben fizetendő.

Jelentkezés menete:

A lap alján a "Jelentkezési űrlap kitöltése itt" gombra kattintasz, kitöltöd a jelentkezési űrlapot, az "Üzenet" dobozba írd: "Lábmentő nap" és a telefonszámodat! 24 órán belül kapsz egy e-mailt a fizetési tudnivalókkal. Jelentkezésed akkor válik véglegessé, amikor elutalod a foglalási díjat. Erre a jelentkezéstől számított 8 napon belül van lehetőséged. A fizetésről online számlát küldünk. Amennyiben 8 napon belül nem történik meg a foglalási díj kifizetése, úgy a jelentkezés automatikusan törlődik. A jelentkezési sorrendet a foglalási díjak érkezésének sorrendjében vesszük figyelembe.

JELENTKEZÉSI ŰRLAP KITÖLTÉSE ITT

Ha szükséged van még további információra, segítségre, hívj az alábbi telefonszámon:

Hidvégi Otília: 06207766565